Confirmare Email

TINTA: Faca-se voia ta - 728x90 - 1

Va rugam sa va confirmati adresa de email si cererea dumneavoastra.

Cartea va fi trimisa prin email, imediat ce va veti confirma adresa dumneavoastra de email.
Pentru confirmare va rugam sa faceti click pe linkul pe care tocmai vi l-am trimis pe adresa dumneavoastra de email.

(In cazul in care nu gasiti emailul in inbox va recomandam sa cautati si in folderul spam/junk.)

Toate cele bune.
Bogdan G. Ilie

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280

(911)

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280 2

4 thoughts on “Confirmare Email”

 1. Am urmărit un video în care explicai cum sa conștientizăm un anumit lucru, care apoi, prin repetiție sa intre in subconștient. Mi-a plăcut foarte foarte mult. E mai mult decât doar a repeta o afirmație, care nu prea este ,,trăită”, simțită. Prin conștientizare afirmația devine adevărată, crezută. Am făcut acest exercițiu cu soțul meu și a fost super. Și sora mea și-a făcut o listă, ea, care e foarte rațională. Și eu am găsit în sfârșit răspunsul la cum sa implementăm in subconștient​ o afirmație. Acum pregătesc o afacere pe internet. Mulțumim foarte mult.

  1. Dezvoltare Personala

   Carmen, ma bucur sincer ca informatiile puse de mine pe internet au fost de folos. Daca vei dori ajutor cu afacerea ta pe internet, te pot ajuta – uite intra aici pe websiteul meu sa vezi mai multe https://esod.ro sau imi poti scrie in sms pe 0749369541 si vorbim apoi. Si de una si de alta – mult succes!

 2. Fekete Alexandru

  Mult stimate domnule Ilie !!! cu deosebite respecte şi cu deosebită stimă vă adresez aceste câteva rânduri. Doar câteva rânduri am citit din cartea pusă la dispoziţie prin mail şi…… deza am trcut pri efectul UAU . Ce păcat ce mare păcat pentru mine că nu am avut aşa ceva la dispozitie acum 50 de ani atunci când eram adolescent la 15 ani şi poate viaţa mea ar fi luat o cu totul altă întorsătură. Dar ce ma purea face oare ca măcar tineretul de azi să-şi poată face aceea cu totul altă întorsătură. Acum aici văd marea provocare. Da este o deosebit de mare provocare. Mai precis usa din mari provocări . Deci stăm deosebit de rău cu educaţia cu sănătatea dar şi cu politicul adică cu clasa politică. De ar fi de făcut? Da da eu deja oarecum văd, ceea ce ar fi de făcut să se alice pe scară deosebit de largă pricipiile din cartea dumnevostră. Cu stimă ,deocamdată închei cu speranţa ca neapart vom ţine legătura şi vom apofunda toate ideile pentru a reuşi să fie concretizate toate ideile şi fundamentele cărţii dumneavostră. Alexandru din oradea.

  1. Dezvoltare Personala

   Va multumesc pentru comentariu si ma bucur ca ceea ce ati citit este de folos!. Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TINTA: Faca-se voia ta 728x90 2
Scroll to Top