Cum să scapi de procrastinare? [VIDEO / Webinar / Gratuit!]

TINTA: Faca-se voia ta - 728x90 - 1

Cum să scapi de procrastinare (amânarea cronică), indecizie și lipsa de acțiune?

Te salut sunt Bogdan Ilie si am scris acest articol special pentru a-ti oferi o solutie daca doresti sa scapi de procrastinare (amânarea cronică), indecizie și lipsa de acțiune?

Vei află cum să folosești cea mai ușoară și mai eficientă metodă, testată și demonstrată, din psihologia practică pentru a scăpa definitiv de procrastinare, indecizie, amânare și lipsa de acțiune.

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280

Recent am hotărât să susțin acest webinar despre acest subiect pentru că "procrastinarea" a fost inamicul meu numarul unu cu mulți ani în urmă. 🙂

Statisticile arată că, încă sunt foarte mulți oameni care plătesc prețul uriaș al frustrării, al îngrijorării,al stresului, al lipsei de rezultate și chiar al depresiei datorită sindromului amânării cronice - procrastinarea.

TINTA: Faca-se voia mea

Am postat mai jos inregistrarea acestui webinar la care am avut un feedback extraordinar din partea participantilor. 

"Este mult prea valoros pentru a nu-l imparti cu toti cei care nu au avut ocazi sa-l urmareasca live."

5 Motive pentru care să urmărești acest Webinar până la final:

În acest Webinar Special vei învăța “Cum să scapi de procrastinare definitiv, indecizie și lipsa de acțiune.

Vei înțelege, poate pentru prima data, de ce peste 93% din oameni sunt incapabili să treacă la acțiune și să aplice ideile care le vin in minte si informatiile pe care le dobandesc din carti, cursuri si seminarii. In acest Webinat tu vei afla care este problema adevărată și care este soluția ce o ai deja la îndemână, dar nu știi de ea.

In acest Webinar Gratuit am sa iti arat specific cum să folosești cea mai ușoară și mai eficientă metodă, testată și demonstrată, din psihologia practică pentru a scăpa definitiv de procrastinare, indecizie, amânare și lipsa de acțiune.

La finalul webinarului am să iti ofer un BONUS SPECIAL cu o serie de materiale de dezvoltare personala, primite direct de laBOB PROCTOR pe care sa le poti folosi imediat să iti schimbi in bine si sa iti imbunatatesti viata ta și a celor dragi tie - aceleasi materiale, informații și învățături pe care și eu le folosesc pentru mine și familia mea de ani de zile.

Ce vei pierde dacă nu urmărești până la final acest Webinar unic despre cum sa scapi de procrastinare?

  NU vei învăța și nu vei știCum să scapi definitiv de procrastinare, amânare, indecizie și lipsa de acțiune.

  ...te vei lupta, poate chiar toată viața cu procrastinarea, amânarea, indecizia și lipsa de acțiunecare îți vor aduce în viața ta doar frustrare, depresie, stress și lipsă de rezultate.

 ...te vei număra în continuare printre cei 93 % din oameniii care nu reușesc să acționeze și să aplice informațiile pe care le acumulează și care nu ajung să obțină rezultatele dorite.

  Nu vei ști de ce nu poți să-ți duci la bun sfârșit ceea ce îți propui în viața să faci și nu vei acționa asupra ideilor care-ți vin în minte. Imaginează-ți cât de multe vei pierde, in viața ta, în cazul în care nu vei participa la acest webinar unic...

Cum ti s-a parut acest articol?

TINTA: Faca-se voia mea

discutii la acest articol

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280 2

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TINTA: Faca-se voia ta 728x90 2