Poti sa-ti Traiesti Visul!

TINTA: Faca-se voia ta - 728x90 - 1

(988)

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280 2

17 thoughts on “Poti sa-ti Traiesti Visul!”

 1. Mi s-a intamplat ceva foarte ciudat. Am auzit de cartea the secret si am inceput sa o caut , see you o zi inainte am gasit ceva pe internet fara sa-mi scriu e-mail-ul pe nici un site iar a doua zi am primit e-mail de la tine see you invitatie la seminar. Uimitor cat adevar poate exista in aceasta carte.

 2. Andrei, ma bucur pentru tine. Legea Universala a Atractiei functioneaza la fel de perfect cum functioneaza si Legea Gravitatiei. In seminariile pe care le vom sustine vom invata cum sa folosim aceasta lege, concret si sa prevedem rezultatele la fel cum ar fi vorba despre legea gravitatiei …
  To your Success! Bogdan

 3. Iti multumesc pentru oferta, dragul meu prieten. O consider corecta, onesta chiar! Problema e ca, in urma unor discutii mai vechi, "purtate" tot prin intermediul postarilor (e adevarat, rapide, scurte, chiar lapidare) au mai ramas cateva chestiuni care-mi alimenteaza scepticismul in ce priveste "nemarginirea" unor forme de putere abstracta see you care se opereaza conceptul pe care-l propui. Nu inseamna, insa ca neg responsabilitatea, buna-credinta si felul cum te-ai dedicat acestei "responsabilitati morale". In consecinta, iti urez din suflet mult succes asigurandu-te de toata consideratia mea. Cat despre o potentiala participare, munca ta fiind abia la inceput si in plina dezvoltare, iti pot garanta ca atunci cand imi voi spulbera acele "nelamuriri"(pe care ti le-am expus intr-un context punctual) fii sigur c-o voi face fara rezerve.

 4. Din cate(chiar, cate?) stim, civilizatia noastra oricat s-ar crede ea de moderna, de avansata, la ora actuala continua A SE SUPUNE intr-o proportie cu mult mare decat SE FOLOSESTE de Legea Gravitatiei. Mai mult, desi ii cunoaste existenta, cateodata fiind nevoita in mod dureros sa-i recunoasca suprematia (sa nu uitam cu cat chin si sacrificii am reusit sa parasim orbita terestra cu ajutorul rachetelor!) niciun reprezentant al speciei noastre nu a reusit sa afle CE ESTE GRAVITATIA. CE E aceasta Lege a Atractiei, STIE sau doar PRESUPUNE cineva ca stie? Si, atunci, DACA NU STIE (fiinca asta-i in mod cert raspunsul, ca si in cazul gravitatiei), cum poate garanta ca o STAPANESTE?

 5. Valeriu multumesc pt comentariu. AI DREPTATE 100%! Legea (oricare ar fi ea) poti doar sa o respecti sau sa o ignori – dar si intr-un caz si in celalalt – nu faci nimic altceva decat SA O CONFIRMI!
  To Your Happiness!

 6. As adauga la acest Motto “Mintea umană este cea mai MARE PUTERE în toată creația!” ca este total fais, ci puterea este atunci cand ai Duhul Sfant al Lui Dumnezeu, fara El de multe ori si mintea ne poate lasa, chiar parasi, Doamne Tu esti intelepciune pentru noi.
  Ioan 14:26
  Dar Mângâietorul, adică Duhul Sfânt, pe care-L va trimite Tatăl în Numele Meu, vă va învăţa toate lucrurile şi vă va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu.

 7. Petre iti multumesc pentru comentariu si pentru pesaj.

  Asa este – trebuie facuta o disctinctie importanta aici intre Divinitate si Creatie (asta doar la nivel de discutie si intelegere altminteri la nivel cuantic nu este….)…. Deci, asa cum spuneam "Mintea este cea mai mare putere in Creatie nu in "afara ei"….
  Ce este Creatia? … gasim in Geneza ….(dar este alta discutie…)

  Pace si fericire iti doresc.

 8. Petre iti multumesc pentru comentariu si pentru pesaj.

  Asa este – trebuie facuta o disctinctie importanta aici intre Divinitate si Creatie (asta doar la nivel de discutie si intelegere altminteri la nivel cuantic nu este….)…. Deci, asa cum spuneam "Mintea este cea mai mare putere in Creatie nu in "afara ei"….
  Ce este Creatia? … gasim in Geneza ….(dar este alta discutie…)

  Pace si fericire iti doresc.

 9. Va multumesc pentru precizare si va doresc ca Pruncul nascut smerit dar Dumnezeu in slava sa va umple inima de bucuria mantuirii dumneavoastra si celor dragi si va doresc o viata fericita alaturi de si cu Isus. fiti binecuvantat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TINTA: Faca-se voia ta 728x90 2
Scroll to Top