Puterea Deciziei

TINTA: Faca-se voia ta - 728x90 - 1

Oamenii sunt cele mai inteligente, creative și independente creaturi din lume. Avem literalmente capacitatea de a crea orice vrem – orice sau echivalentul …

In același timp, putem fi atât de speriati, ingrijorati si lipsiti de putere din cauza modelelor noastre mentale si a obișnuitelor noastre, incat este posibil sa nu realizam nimic cu  adevărat si semnificațiv in viata atata timp cat vom ramane in zona de confort marginita de aceste modele si obisnuinte.

Primul pas pe care-l putem face este sa luam o decizie clara si concreta incotr-o ne indreptam si unde dorim sa ajungem. O persoană care nu se poate decide este fără direcție și fara scop; este la fel ca o navă fără cârmă.

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280

Iată ce spus Earl Nightingale despre acest lucru:

„Se estimează că aproximativ 95% (de oameni) pot fi comparati cu navele fără cârme. Ei sunt victime la fiecare schimbare de vânt și mare, sunt neputinciosi, sunt in deriva. Și în timp ce ei speră că intr-o buna zi vor fi dusi de valuri intr-un port bogat unde isi vor gasi fericirea, tu si cu mine stim ca pentru fiecare intrare ingusta in port, există 1.000 de mile de coastă stâncoasă. Șansele ca doar plutind in deriva si ca, doar valurile sa ii aduca in acea intrare ingusta din port sunt de 1.000 la una. Dar doar 3% din oameni si-au luat timp sa se disciplineze si au decis cu privire la o destinație concreta. Doar 3% si-au trasat cursul de-a lungul oceanelor profunde ale vieții si doar ei ajung din port in port și realizeaza în doar câțiva ani mai mult decât pot realiza restul într-o viață intreaga. „

TINTA: Faca-se voia mea

Imi dau seama ca cuvinte ca acestea m-au facut sa iau o decizie cu timp in urma, sa-mi trasez si sa-mi urmez calea. Tot din aceste adevaruri am inceput sa scriu si asa au aparut capitolele unei carti, din care am luat cateva si le-am publicat intr-o care numita “Primul Secret al Succesului” pe care o oferim gratuit si fara obligatii, in format pdf, tuturor celor care isi doresc mai mult. In aceasta carte am lansat o provocare care poate face diferenta pozitiva in viata oricui este pregatit sa o considere.

In the moment for the moment,
Bogdan Ilie

Download Gratuit pe www.bogdanilie.ro

(1240)

Opt In Image
DESCARCĂ GRATUIT

Pentru a primi gratuit, pe email, cartea "Primul Secret al Succesului" in format *pdf va rugam sa folositi acest formular.

* Este necesara confirmarea adresei de email.

Cum ti s-a parut acest articol?

TINTA: Faca-se voia mea

discutii la acest articol

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280 2

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TINTA: Faca-se voia ta 728x90 2