Legea Atractiei

TINTA: Faca-se voia ta - 728x90 - 1

legea-atractiei-constienta

 

“Datoria noastră ca oameni este să perseverăm în gândurile legate de ceea ce vrem, să lămurim în minte ceea ce dorim, şi, pornind de aici, începem să invocăm una dintre cele mai importante legi ale Universului, Legea Atracţiei.” – Ronda Byrne

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280

 

Filmul: ”The Secret” aduce în discuție Legea Atracției, care are la bază, de fapt, Legea Vibrației Energiei, și a fost văzut de peste 300 de milioane de oameni din întreaga lume.

TINTA: Faca-se voia mea

Mulți dintre ei spun că nu funcționează. De ce nu funcționează? Pentru că focusul nu le este acolo.

Cum funcționează Legea Atracției cel mai bine?

La limita conștientă unde este intelectul și la limita subconștientă unde se află obișnuințele noastre, corpul șamd.

 

legea atractieiLegea Atractiei raspunde paradigmelor noastre.

Este un lucru bun?

Sigur că da.

TINTA: Faca-se voia mea

Ce ar fi ca în fiecare dimineață să o iei de la capăt, să înveți să citești, să mergi?

Odată ce s-a creat obișnuința respectivă, ea trebuie să intre pe pilot automat.

Dacă tu vrei să o îmbunătățești, fă altceva.

Dar pentru asta fă lucruri diferite, cu oameni diferiți, în situații diferite, cu muncă diferită.

Acum înțelegem de ce spunea Joel Barker că: ”Pentru a reuși să dai formă viitorului, trebuie să fii pregătit și totodată să fii capabil să îți schimbi paradigmele.”

Cât de capabili sunteți să vă schimbați paradigmele?

TINTA: Faca-se voia mea

Recitiți aceste informații, discutați-le cu prietenii și cunoștințele voastre, aprofundați-le.

Despre paradigme puteti citi intr-un articol de-al nostru mai vechi.

Legea atractiei afirma ca, pe orice te concentrezi (faci focus) … vei primi. Dupa cum cititi, am scris: „focus”, nu am spus: „ceea ce vrei” sau „ce nevoi sau dorinte ai”.

Daca focusul tau este pe faptul ca nu ai destui bani, daca te ingrijorezi mereu si te gandesti continuu la asta … trebuie sa stii ca acesta este gandul tau dominant și pe asta faci focus.

Focusul tau este pe faptul ca nu ai… si te gandesti sa faci altii pentru ca nu ai… , credinta ta este ca nu ai si nu vei primi pentru ca asta este ceea ce crezi ca esti ca persoana. (nu ai)

Acest lucru este bun si rau in acelasi timp 🙂 . De ce? Ce s-ar intampla daca, atunci cand faci focus pe ceea ce iti doresti ai atrage imediat, dar in acelasi timp, atunci cand faci focus pe lucrurile pe care nu le doresti, le vei atrage instant, de asemenea.

TINTA: Faca-se voia mea

Problema este in obiceiurile pe care ni le-am format – de a gândi intr-un anumit fel. Prin schimbarea obiceiurilor, paradigmelor, putem realiza tot ceea ce ne dorim.

Ceea ce „vrei” – viata pe care ti-o doresti – exista deja, trebuie doar sa ti-o doresti si sa te concentrezi (sa faci focus) pe ea in mod corect, pentru a deveni realitate.

Așa cum a spus Earl Nightingale: „Orice plantam in mintea noastra subconstienta și hranim prin repetitie si emotie, intr-o zi va deveni realitate.”

Legea atractiei exista. Aleg sa stiu ca exista. Aceasta nu este credinta. Nu am nevoie de credinta ca sa stiu ca legea gravitatiei exista, chiar daca nu o pot vedea, auzi, simti, atinge, gusta sau mirosi-o.

Trebuie sa stiti ca Legea atractiei este o lege secundara. Ea este declansata de legea vibratiei energiei, lege care se afla sub controlul total al gandurilor si al mintii umane; gand care vibreaza la diferite nivele ale vibratiei.

Legea atractiei, cand este pusa in actiune de catre Legea Vibratiei Energiei, aliniaza circumstantele (obiecte, oameni, lucruri, etc.) prin nivelele de vibratie astfel incat sa „atragem” ceea ce gandim.

TINTA: Faca-se voia mea

In stransa legatura cu Legea Atractiei este si Legea Masei Critice, despre care vom vorbi intr-un articol viitor.

 

“Ca sa primesti ceva diferit, trebuie sa faci ceva diferit.”  –  Stephen Richards

“Ceea ce percepem despre noi insine este in mare parte o oglindire a modului in care vom ajunge sa ne traim vietile.”  –  Stephen Richards

“Atât timp cât vei continua să susţii în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ţi le doreşti, acestea vor continua să se petreacă în viaţa ta.”  –  Bob Proctor

“Singurele limite sunt cele impuse de noi.”  –  Bob Proctor

TINTA: Faca-se voia mea

 

(837)

Cum ti s-a parut acest articol?

discutii la acest articol

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280 2

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TINTA: Faca-se voia ta 728x90 2
Scroll to Top