Legea Vibratiei Energiei

TINTA: Faca-se voia ta - 728x90 - 1

ganduri

„Gândul este una dintre cele mai înalte forme de vibraţie. De aceea, este extrem de puternic şi ar trebui să fie înţeles de către toată lumea.” – Bob Proctor

Legea Vibratiei s-ar putea sa nu fie la fel de cunoscuta ca si Legea Atractiei. Cu toate acestea, Legea Vibratiei serveste ca baza pentru Legea Atractiei.

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280

Totul vibreaza.

Aceasta lege a Universului, afirma ca totul in Univers se misca si vibreaza – totul vibreaza la o frecventa sau alta. Nimic nu sta pe loc.

TINTA: Faca-se voia mea

Tot ceea ce vezi in jurul tau, vibreaza la o anumita frecventa, la fel si tu. Cu toate acestea, frecventa ta este diferita de alte lucruri din Univers – prin urmare, vibrezi la o alta frecventa fata de ceea ce vezi in jurul tau – oameni, animale, plante, copaci samd. Dar, nu esti separat de restul. Traiesti, de fapt, intr-un ‘ocean’ de energie – ca totii, de altfel. Suntem toti conectati la cel mai mic nivel.

Totul are propria sa frecventa de vibratie – masa, masina, rama tabloului, piatra, chiar si gandurile si trairile noastre. Totul este guvernat de Legea Vibratiei.

O masa poate parea solida, dar in interiorul ei se afla milioane si milioane de particule subatomice care “ruleaza in jur” si “pompeaza” cu energie. Masa este energie pura si miscare. Totul din acest Univers are propria sa frecventa de vibratie. Este Legea Vibratiei in actiune. Cu toate acestea, nu se poate vedea, deci, pentru noi pare separata si solida. Aceasta este de fapt, o iluzie.

Legea Vibratiei este reala. Chiar daca nu se vede, asta nu inseamna ca nu este adevarata.

Legea Atractiei si Legea Vibratiei merg mana in mana (sunt legate una de cealalta).

Cand stii ca gandurile si emotiile tale vibreaza (Legea Vibratiei) si stii ca: “cine se aseamana se atrage” (Legea Atractiei), vei aprecia ca acum poti sa incepi sa-ti modifici viata doar prin schimbarea gandurilor si emotiilor tale.

TINTA: Faca-se voia mea

Din pacate, multi dintre noi sunt “programati” din copilarie sa aiba ganduri si emotii cu privire la griji, frica, deficit samd.

Daca schimbi aceste tipare de ganduri si sentimente, vei fi capabil sa atragi in viata ta tot ceea ce iti doresti cu adevarat.

“Reprogrameaza-ti” subconstientul cu un nou sistem de credinte. Crede ca orice este posibil, crede ca esti bogat, ca meriti sa fi bogat, ca esti fericit, ca esti sanatos samd. Fa o lista cu afirmatii pozitive si citeste-ti-le in fiecare zi. Spune-ti acele lucruri pe care le vrei sau le crezi.

 

“Atunci când te concentrezi mental asupra imaginii ţelului pe care ţi l-ai propus, la modul prezent, vibrezi în armonie cu toate particulele de energie necesare pentru manifestarea imaginii tale în planul fizic. Prin focalizarea asupra imaginii, atragi către tine aceste particule de energie, fiind la rândul tău atras către ele. Tot ceea ce există reprezintă o manifestare a energiei.“ – Bob Proctor

“Dacă vrei să afli secretele universului, gândeşte-te în termeni de energie, frecvenţă şi vibraţie.” – Nikola Tesla

TINTA: Faca-se voia mea

“Fiecare schimbare de gând este însoţită de o vibraţie nouă în materia mentală.” – Swami Shivananda

(2035)

Cum ti s-a parut acest articol?

discutii la acest articol

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280 2

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TINTA: Faca-se voia ta 728x90 2