Legea Dualitatii

TINTA: Faca-se voia ta - 728x90 - 1

polaritate   Ce inseamna Legea Dualitatii?

 

„Dualitatea este o condiţie inerentă a vieţii. Tot ce există este dublu. Omul este o creatură duală cu principii contrare, încastrate în natura lui.” – Neville Goddard

Legea Dualitatii se mai numeste si Legea Opuselor.

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280

Lumea in care traim este o lume duala, de exemplu: alb fara negru nu exista; o lume in care, prin comparatie iti dai seama despre ce inseamna un lucru.

Si daca vine vorba sa facem un experiment sau sa dam un exemplu, imagineaza-ti o camera, camera in care stai, in care dormi sau oricare alta camera care iti vine in minte si raspunde-ti la intrebarea asta: „Este mare, sau este mica?”

TINTA: Faca-se voia mea

Urmatoarea intrebare sau raspunsul care iti vine in minte acum se refera la faptul ca mintea ta, in mod instantaneu incearca sa caute ceva la care sa se raporteze. Dar ‘mare’ fara ‘mic’ nu exista, ‘mic’ fara ‘mare’ nu exista, ‘sus’ fara ‘jos’ nu exista, ‘bine’ fara ‘rau’ nu exista samd.

La asta se refera, de fapt, Legea Dualitatii sau Legea Opuselor: sa fii constient de acest principiu; De exemplu, vrei sa castigi multi bani – va fii nevoie sa investesti la fel de mult pe partea cealalta si sa depui efort ca sa castigi acei bani.

Nu poti sa ajungi la rezultatele pe care ti le doresti, fara sa le contrabalansezi – asta vrea sa te faca sa intelegi aceasta lege a dualitatii.

Vreau ceva, dar de partea cealalta va fii ceva diametral opus, pe care, trebuie sa-l indeplinesc, sa fiu constient de el sau trebuie sa-l accept, ca sa am ceea ce imi doresc.

Sunt oameni care vor sa aiba de toate si cand le spui ce trebuie sa faca pentru a obtine acele lucruri, nu sunt dispusi tot timpul sa faca acele sacrificii pentru a-si atinge obiectivele dorite.

Daca nu indeplinesti cauzele, efectele nu o sa apara.

TINTA: Faca-se voia mea

 

Ce legatura exista intre Legea Dualitatii si celelalte Legi ?

Toate aceste legi ale universului ne ajuta, pana la urma, sa ne crestem gradul de constientizare.

Gradul nostru de constientizare este direct raspunzator de felul in care folosim Legea Vibratiei Energiei si implicit Legea Atractiei.

Gradul de constientizare induce credinta, care ne pune intr-o anumita vibratie, vibratie, care declanseaza mecanismele Legii Atractiei sa atraga in viata omului respectiv rezultatele pe care le are. Deci clar te ajuta!

Si toate aceste legi, despre care scriem si vorbim sunt legate una de alta, iar marele secret este constientizarea. Prin aceasta, iti dai seama ca realitatea din jurul tau este cea care este si o poti influenta cu gandul si cu actiunile tale asa cum iti doresti.

Nu este absolut nici o diferenta intre noi toti, dar avem rezultate diferite in viata noastra.

TINTA: Faca-se voia mea

De ce avem rezultate diferite pe aceleasi planuri pe care noi toti poate ni le dorim?

Pentru ca avem un grad diferit de constientizare si de experienta; constientizam altfel lucrurile, iar cautarea cea mai mare se refera la constientizare, cu cat ajungi sa constientizezi lumea care te inconjoara, la un grad mai mare sau la o frecventa mai ridicata, cu atat incepi sa crezi si sa accepti ca este posibil un anumit lucru si in momentul in care il crezi, este o chestiune doar de timp, vizavi de Legea Incubarii Energiei, sa se manifeste in viata sau in realitatea care te inconjoara.

Deci, trebuie sa fii constient de faptul ca, tot ceea ce faci sau tot ceea ce iti doresti sa obtii, trebuie sa se contrabalanseze cu partea cealalta; absolut totul sta in echilibru, iar echilibrul nu exista decat atunci cand ai doua lucruri opuse care se contrabalanseaza una pe alta: cu cat vrei sa pui mai mult intr-o parte, cu atat va trebui sa pui mai mult si in partea cealalta, ca sa existe un echilibru.

Tot universul acesta functioneaza avand la baza echilibrul.

Daca ceva se intampla intr-un loc, in partea opusa a locului respectiv se va contrabalansa ca totul sa ramana in echilibru. La asta trebuie sa te gandesti vizavi de cum poti sa folosesti Legea Dualitatii in a avea rezultatele pe care ti le doresti sau a deveni ceea ce iti doresti.

Toate aceste legi te ajuta sa iti dai seama si sa crezi, ca intr-un fel sau altul, totul este posibil, pana la urma, daca ai resursele necesare si daca nu le ai, vei putea sa le atragi sau sa le produci, pe de-o parte, si pe de alta parte daca esti dispus sa depui efortul respectiv, pentru ca Legea Atractiei nu are la baza doar: „Hai sa stau sa ma gandesc…” si ca sa se manifeste in realitate ceea ce iti doresti, trebuie sa actionezi!

TINTA: Faca-se voia mea

Tu sau sistemele/mecanismele pe care le creezi, oamenii care sunt in jurul tau samd, dar fara actiune nu se materializeaza absolut nimic.

Legile functioneaza, indiferent ca le cunosti sau nu, indiferent ca le folosesti constient sau inconstient, ele functioneaza. Daca pui o ghinda in pamant, de acolo va creste un stejar, dar tu trebuie sa pui ghinda in pamant.

Asa cum spuneam, suntem cocreatori si nu trebuie sa stim absolut totul, ci trebuie sa stim partea noastra din proces, iar aceasta se refera la ‘ce vreau?’

Cum se vor face acele lucruri? Ti se vor da raspunsurile pe parcurs, daca, chiar ai nevoie de ele, dar ceea ce trebuie sa stii, cel mai important, este: „Ce vreau? Ce doresc? (clar, specific, focusat)” si sa actionez in directia respectiva.

 

„Omul atrage ceea ce el este. Arta vieţii este să susţii sentimentul dorinţei împlinite şi să laşi lucrurile să vină la tine, nu să pleci după ele sau să crezi că vor fugi de tine.”   –  Neville Goddard

TINTA: Faca-se voia mea

 

 

(2960)

Cum ti s-a parut acest articol?

discutii la acest articol

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280 2

1 thought on “Legea Dualitatii”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TINTA: Faca-se voia ta 728x90 2
Scroll to Top