Puterea din Tine

TINTA: Faca-se voia ta - 728x90 - 1

Puterea din Tine

Lao Tzu ne invata: „Fii tu însuţi. Este ceva ce poti face mai bine decât oricine altcineva. Asculta-ti vocea interioară. In inima ta ai răspunsul; ştii cine eşti şi stii ce vrei.”

Tot ceea ce faci, tot ceea ce realizezi, se bazează pe Puterea din Tine. Dacă esti constient de ea, doar o idee poate fi suficienta pentru a schimba cursul vieţii tale.

Puterea din Tine este o forţă ce exista in fiecare dintre noi, care ne permite să ne indeplinim visele noastre cele mai marete şi sa trăim o viata extraordinara.

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280

Eşti unic. Esti aici pentru un motiv. Esti cu adevărat puternic (a) şi ai abilitati, talente şi perspective pe care nimeni altcineva nu le are. Şi când vei descoperi cum sa iti folosesti Puterea din Tine intr-un anumit fel, nu vei beneficia numai tu de ea, dar, de asemenea, si cei din jurul tau.

Ştiai ca oamenii care descopera puterea din ei, obţin nu numai rezultate uimitoare şi indeplinirea obiectivele cu mai multa usurinta, dar, de asemenea, li se imbunatateste starea lor mentala, fizica si emotionala ?

TINTA: Faca-se voia mea

Tot mai multe persoane, zi cu zi, de la directori de afaceri la nivel înalt pana la educatori, personal medical şi muncitori – încep să descopere puterea absolut uimitoare a mintii lor.

Ştiinţa ne confirmă acum ceea ce este vechii intelepti ne-au învăţat dintotdeauna – cea mai mare putere in a ne schimba vieţile noastre se află în noi.

Cum folosesti Puterea din Tine?

Alebert Schweitzer spunea: ” Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia catre succes. Daca iubesti ceea ce faci, vei fii de succes.”

Este un obiectiv general valabil, pentru noi toti, sa atingem succesul in viata. Fie ca e vorba de planul profesional sau cel personal, de cel financiar sau familial, succesul este tinta spre care suntem setati sa tindem.

Vedem in jurul nostru o multime de oameni care ating acest succes, se bucura de viata si de reusitele din fiecare zi. Succesul este o stare mentala. Daca iti doresti sa ai succes, e necesar sa incepi sa te gandesti la tine ca la o persoana de succes. Caracteristica principala a oamenilor de succes este atitudinea.

Atitudinea este o putere secreta care actioneaza in favoarea sau defavoarea ta, in fiecare clipa. Fiecare detine aceasta putere, chiar si tu. Putini insa o folosesc, iar aceia sunt cei pe care ii admiri tu pentru reusitele lor, pentru energia sau pofta de viata.

TINTA: Faca-se voia mea

Succesul este in interiorul tau, iar tu esti esenta succesului. In permanenta ai posibilitatea sa alegi: adopti sau nu atitudinea care te duce la rezultatul dorit.

Descopera Puterea din tine!

Gândurile şi convingerile, credintele noastre au o putere incredibila, ne pot da putere sau stoarce de energie vitală. Formula este simpla: gândurile duc la emotii, emotiile duc la acţiuni (sau lipsa de acţiuni), care conduc la rezultate.
Mintea este limitata doar de ceea ce se poate imagina, de ceea ce credem a fi adevarat.

Citate despre Puterea din tine:

„Puterea din Tine este abilitatea de a actiona! „ Anthony Robbins

„In tine, acum este puterea de a face lucruri pe care niciodata nu ai visat ca ar fi posibil. Aceasta puterea devine disponibila tie exact atunci cand iti schimbi credintele si convingerile.” Maxwell Maltz

„Principiul Puterii ne da ceea ce cerem de la el, daca cerem, inteprindem lucruri mici, ne da putere pentru lucruri mici; dar daca incercam sa realizam lucruri marete intr-un mod maret, ne da toata puterea de care avem nevoie.” Wallace D. Wattles

„Crede in tine! Ai credinţă în abilităţile tale! Fără o încredere umilă, dar rezonabila, în propria ta putere, nu vei fi de succes sau fericit. „ Norman Vincent Peale

TINTA: Faca-se voia mea

(1300)

Cum ti s-a parut acest articol?

discutii la acest articol

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280 2

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TINTA: Faca-se voia ta 728x90 2
Scroll to Top