Singurul Secret al Succesului si al Realizarii

TINTA: Faca-se voia ta - 728x90 - 1

… este ora 00:23 – in timp ce-mi terminam salata de rosii (mancarea mea preferata) mi-a venit in minte un nume „Art Williams”. Aveam laptopul pe masa cu mine, pentru ca in timp ce mancam citeam un pdf, asa ca am mers pe YouTube si am cautat videoul de mai jos pe care l-am si uploadat pe canalul meu.

Pentru prima data l-am vazut si ascultat pe Art acum doi ani, cred ca prin 2011 feb. … mi-a placut mult doar ca nu l-am luat in seama si nu l-am prea inteles la vremea respectiva pentru ca am fost prea ocupat cu „acumularea de informatie” si cu „gasirea de scurtaturi” 😀 – daca te-ai aflat si tu intr-o astfel de situatie stii despre ce vorbesc…

Iata ca dupa doi ani de acumulat informatie si de cautat scurtaturi (nu am gasit nici una, apropos) am inteles, mai devreme sau mai tarziu, ca principiile si adevarurile sunt vechi de cand lumea si ca doar metodele se mai schimba, se imbunatatesc sau se adapteaza la vremurile noi.

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280

In concluzie, mi-am dat seama, am inceput sa inteleg si sa aplic ca daca doresc sa am succes si sa realizez ceva – orice, indiferent cat de mic sau mare este acel tel – trebuie sa aplic doar un singur si simplu principiu, vechi de o data cu lumea – acest principiu suna foarte bine in limba engleza – iata-l: „Just DO IT!” punct.

Cred ca-l veti intelege mult mai bine privindu-l pe Art cum il spune (schimba America cu Romania 😀 ):

TINTA: Faca-se voia mea

 

Astept cu drag comentariile voastre iar daca va place „Share The Love” folosind butoanele de share de mai jos sau din stanga & Like Us pe Facebook. 😀

(1149)

Opt In Image
DESCARCĂ GRATUIT

Pentru a primi gratuit, pe email, cartea "Primul Secret al Succesului" in format *pdf va rugam sa folositi acest formular.

* Este necesara confirmarea adresei de email.

Cum ti s-a parut acest articol?

discutii la acest articol

TINTA: Faca-se voia ta - 336x280 2

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TINTA: Faca-se voia ta 728x90 2
Scroll to Top